Kentän tai Areenan vuokraaminen

Musti ja Mirri Areenan tiloja voivat vuokrata niin yksityiset henkilöt kuin yrityksetkin. Vuokraajan ei tarvitse olla Hukka-Putken jäsen.
Esteillä saavat treenata itsenäisesti vain esteopetusta saaneet henkilöt. Kentät eivät ole koirien leikki­ ja ulkoilutuspuistoja, vaan ne on tarkoitettu harjoitteluun.
Vuokraaja sitoutuu noudattamaan hallin käyttösääntöjä.

Yksittäiset kenttävaraukset

Yksittäiset varaukset tehdään sähköisen varauskalenterimme kautta. Varauksen voi tehdä 2 tuntia ennen vuoroa ja perua 24 tuntia ennen vuoron alkamista. Kalenterin käyttäminen edellyttää sivuille rekisteröitymistä ja käyttösääntöjen hyväksymistä.

Avaimen eli itsenäisen treenioikeuden lunastus

Avainmaksun maksamalla voi lunastaa itselleen oikeuden harjoitella itsenäisesti mihin aikaan vuorokaudesta tahansa kentän ollessa vapaana. Avaimen voi lunastaa kuukaudeksi tai kaudeksi kerrallaan.
Avaimet pyydetään toimistolta sähköpostitse (toimisto@hukka-­halli.com) tai puhelimitse (044-­0311037, puhelinajat maanantaisin ja torstaisin klo 15-­17).
Avainmaksun maksaja saa käyttöönsä magneettiavaimen. Avain on palautettava kahden viikon sisällä harjoittelun päättymisestä. Palauttamattomasta avaimesta laskutetaan 20 €.
Hallilla on portaiden vieressä olevalla pöydällä ns. kulunvalvontavihko, johon avaimella/harjoitteluoikeudella treenaamassa käyvän tulee merkitä käyntinsä. Tällä seurataan hallin käyttöastetta.
Mikäli hallille on sattuu useampia avaimellisia yhtä aikaa, tulee kenttä luovuttaa kohtuullisen ajan kuluessa vuoroaan odottavalle.
Myös Hukka-Putken koulutusohjaajat ja hupupisteläiset saavat avaimet toimiston kautta.

Vakiovuorot

Kentille myydään myös viikoittaisia vakiovuoroja. Lisätietoja

Tapahtumat

Hallia tai osaa kentistä voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin.  Lisätietoja


Yhteistyössä