Varauskalenteri

Varaamalla vuoron sitoudut noudattamaan Areenan sääntöjä! Muista etenkin nämä asiat:
- Vuoron voi perua 24 tuntia ennen varauksen alkua (ei koske vakiovuoroja).
- Halli on pidettävä siistinä. Pissavero on 10 euroa.

Ohjeet sähköisen varausjärjestelmän käyttöön

Voit tehdä varauksen viimeistään kaksi tuntia ennen haluamaasi ajankohtaa. Voit perua varauksesi viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamisajankohtaa.

Näin teet varauksen:
  1. Kirjaudu sisään sähköiseen varauskalenteriin.
  2. Valitse valikoista haluamasi viikko ja kenttä niin pääset katsomaan kyseisen ajankohdan varaustilanteen. Valikoista voit myös valita haluamasi keston varaukselle (vähintään 0,5 tuntia). Punaisella näkyvät ajankohdat ovat varattuja.
  3. Tee varaus.
  4. Saat varausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

TÄRKEÄÄ! Varausvahvistusviestissä on myös henkilökohtainen ovikoodisi Musti ja Mirri Areenalle varaamallesi ajankohdalle. Tarvitset koodin päästäksesi Areenaan sisään! Ovikoodi on voimassa varauksesi ajan.

Maksutavat

Varauksestasi tulee Sinulle lasku sähköpostiisi noin kuukauden kuluessa varatusta ajankohdasta. Voit maksaa varauksesi tai osan varauksestasi myös käteisellä, TYKY-kuntoseteleillä, Smartum-liikuntaseteleillä, Sporttipassilla tai Virikeseteleillä. Jätä käteinen tai setelit Areenalla olevaan "pissaverolaatikkoon" nimelläsi varustetussa kirjekuoressa ja ilmoita asiasta vielä sähköpostitse osoitteeseen toimisto (a) hukka-halli.com.