Varausohjeet ja säännöt vakiovuorolaisille


Mikä on vakiovuoro
Halliin voi varata vakiovuoroja. Vakiovuoro on viikoittainen vakioaikana oleva vuoro, joka varataan pääsääntöisesti koko kaudeksi. Hallin käyttö on jaettu kolmeen neljän kuukauden mittaiseen kauteen (tammi-huhtikuu, touko-elokuu ja syys-joulukuu). Vakiovuoroja voivat varata koirakoulut ja -yhdistykset tai vaikka kaveriporukat.

Vakiovuoron varaaminen
Vakiovuorot varataan aina toimiston kautta sähköpostitse (toimisto [at] hukka-­halli.com) tai puhelimitse (044-­0311037, puhelinajat maanantaisin ja torstaisin klo 15-­17). Vakiovuorot jaetaan noin kuukausi ennen kauden alkua. Tiedustelut vuoroista kannattaa jättää kaksi kuukautta ennen kauden alkua. Etusijalla vuoroihin on Hukka-Putki ry sekä Hukka-Halli Oy:n yhteistyökumppanit.

Avain
Vakiovuoron varaaja saa käyttöönsä magneettiavaimen. Avain on palautettava kahden viikon sisällä harjoittelun päättymisestä. Palauttamattomasta avaimesta laskutetaan 20 €.

Vuoron peruminen
Vakiovuorojen peruminen tulee tehdä viimeistään 30 vrk ennen varattua aikaa. Mikäli vuoro perutaan 14­-30 vrk ennen vuoroa, tulee varatun ajan vuokrasta maksaa puolet, ja mikäli vuoro perutaan alle 14 vrk ennen vuoroa, tulee vuokra maksaa kokonaan.

Varaajan vastuu
Varaaja sitoutuu tiedottamaan hallin säännöt vuorollaan treenaville sekä valvomaan sääntöjen noudattamista.


Yhteistyössä