Pitkäkyntinen kaveri vieraili eilen hallilla!

Eilen illalla treenejä (klo 18 -19.45) seurasi mies, joka oli kuitenkin kiinnostuneempi treenaajien omaisuudesta kuin agilitystä. Kaveri oli kuin kotonaan ja jututti useita henkilöitä. Treenaajat luulivat hänen olevan jonkun kepo (kuski, poikakaveri ym.) tai joku ajattelin kaverin olevan hallin porukkaa ja siivoavan jätesäkin kanssa!

Kaveri nähtiin poistuvan hallilta jätesäkin kanssa Särkiniemelle päin. Ainakin yksi takki ja iphone lähti tyypin mukaan ja autokin meinasi lähteä. Eilen treenanneet tarkistakaa tavaranne ja muistelkaa olisiko teillä antaa tarkempia tuntomerkkejä!

Miestä kuvailtiin näin: Noin 25-30 v. noin 180 cm, lävistys leuassa, tumman siniset farkut, tumma takki (tuulitakin mallinen), musta trikoopipo päässä, joka oli lytätty takaa alas.

YRITETÄÄN OLLA JATKOSSA VAROVAISEMPIA!
- Hallille ei kannata jättää arvokasta omaisuutta valvomatta!
- Auton ovet kannattaa lukita, vaikka poistuu paikalta vain hetkeksi!
- Ilmoittakaa kaikki näpistykset poliisille ja toimisto@hukka-halli.com!

OLLAAN ENTISTÄKIN SOSIAALISEMPIA!
- Tutustukaa treenikavereihin ja esitelkää heille kuskit ja kaverit, jotka mukana kulkee. Näin ulkopuolinen henkilö tunnistetaan paremmin.
- Jokainen voi kysäistä tuntemattomalta henkilöltä nimeä ja kenen treenejä on seuraamassa. Jos on oikealla asialla, kyselyistä ei kannata pahastua.
- Katsotaan myös kaverin tavaroiden ja koirien perään!

Tällä kertaa todennäköisesti suuremmilta vahingoilta vältyttiin, koska hallilla oli runsaasti porukkaa eikä kunnollisia tilaisuuksia näpistämiseen ollut. Tapahtumasta on tehty rikosilmoitus.