Pieni kertaus Musti ja Mirri Areenan käyttöoikeuksista

Hallilla saa treenata varaamalla vuoron. Varaaja voi varaamalleen vuorolle tuoda niin monta treenaajaa kuin haluaa.
Varaaja on vastuussa siitä, että kaikki hänen vuorollaan treenaavat noudattavat hallin käyttösääntöjä. Varaajat voivat käyttää yhteisiä tiloja kuten lasten leikkipaikkaa, vessoja ja häkkialuetta vapaasti ja keittiö/luentotilaa sen ollessa vapaa, mutta muilla kuin itselleen varatulla kentällä ei saa olla esim. treenata, lämpätä eikä pitää häkkejä.

Hallille voi lunastaa avaimen, joka oikeuttaa käyttämään kenttiä silloin kuin kentillä ei ole varauksia. Avaimellisten tulee merkitä treeninsä kulunvalvontavihkoon. Avaimellinen saa tuoda mukanaan avustajia, jotka voivat esim. palkata tai kuvata koiraa. Avustajat eivät saa itse treenata.

Mikäli epäilet kentillä luvatonta käyttöä, huomauta ystävällisesti treenaajaa käyttöoikeuksista ja kysy hänen nimeään. Ilmoita asiasta myös hallin toimistolle, joka voi tarkistaa käyttöoikeuden ja tarvittaessa muistuttaa käyttösäännöistä.
Muistutan, että hallin kulut ovat kalliita ja ne halutaan kohdistaa oikeudenmukaisesti käyttäjien kesken. On kaikkien etu, että kaikki myös noudattavat sääntöjä. Minä utelen käyttäjien nimiä sekä käyttöoikeutta ja näin voivat tehdä myös Hukka-Putken ja Hukka-Hallin hallituksen jäsenet sekä muut vakiokäyttäjät.

Hyviä treenejä
t: Mari