Muutoksia tapahtumien varauksiin

Asiakkaiden toiveesta olemme päivittäneet tapahtumia koskevia käytäntöjä. Tavoitteena on taata yksityisille treenaajille viikonlopun vuoroja, valmennuksille ja vakioryhmille pitävät varausajat sekä tapahtumille mahdollisuus käyttää areenaa.

Kesäkaudella eli toukokuun alusta lähtien tapahtumille ei enää myönnetä aiemmin annettua 15 % alennusta automaattisesti, mutta tapahtumiin voi yhä pyytää tarjouksen. Hiljaisille kausille, jolloin yksittäisille treenaajille jää kohtuullisesti vuoroja, voidaan alennusta yhä myöntää.

Syyskuusta lähtien tapahtumat eivät enää syrjäytä viikonloppuisin muita varauksia, näin viikonlopuiksi voi huoletta varata yksittäisiä tunteja tai valmennuksia.

Jos haluaa varmistaa tapahtuman tietylle viikonlopulle, tulee varaus jatkossa tehdä kaksi kuukautta ennen kauden alkua eli syys-joulukuun varaukset viimeistään 30.6. Näin vakiovuorojen varaajat tietävät jo vuoroja jaettaessa, jos viikonlopun vuoroja joudutaan perumaan tapahtumien takia. Kun varauskalenteri aukeaa, voi kuluvalle kaudelle tapahtumia varata vapaille ajoille.