Kenttien treenioikeudet

Kesäkausi on alkanut koronasta ja lumesta huolimatta. Monia muutoksia on jouduttu koronan takia tekemään, ja vähän on säätöä ollut muun muassa kalenterien käytössä. Vaikka kalenterin käyttöönoton kanssa on monella ollut alkuvaikeutensa, varmasti niiden käyttö totuttelun jälkeen sujuu.

Kalenterista on tullut jonkin verran kysymyksiä ja paljon kiitoksia mm. häiriöherkkien koirien omistajilta ja niiltä, jotka ajelevat treeneihin vähän kauempaa tai muuten aikataulut ovat kiireisiä. Nyt voi olla varma, että sen puolituntia pääsee treenaamaan suunnitellusti.

Tässä pari muistutusta treenioikeuksia koskien

- Avainoikeus on edullinen tapa treenata, mutta edellyttää joustamista. Treenivuoro on kohtuullisen ajan kuluttua annettava seuraavalle (eli nyt Sorsasalossa on käytössä 0,5 tunnin vuorot). Jos kentälle tulee maksullisia varauksia, avaimellisten vuorot perutaan tai siirretään toiselle kentälle (toimisto ilmoittaa siitä viimeistään varausta edellisenä päivänä).

- Mikäli avaimellinen haluaa vuoronsa jälkeen vielä jatkaa treeniä, on se sallittua, jos kentälle ei ole tulossa muita. Tarkoituksemme ei ole pitää kenttää tyhjillään vaan varmistaa kaikille halukkaille mahdollisuus treenata sopivana ajankohtana.

- Kentille voi ostaa maksullisia varauksia toimisto ( at ) hukka-halli.com. (Sorsasalo 20,- / t) (ma-pe Koiramekan kentät 4 ja 5 päivällä 20,- / illalla 30,-). Jos siis haluat varmistaa itsellesi pidemmän treeniajan, voit varata maksullisia vuoroja.
Maksulliselle varaukselle voit ottaa myös ystäväsi mukaan.

- Sorsasalon avain tai erillisten tuntien varaukset eivät vaadi Hukka-Putken jäsenyyttä.
 

HUOM: Kesäkuussa voimaan tulevat Sorsasalon säännöt julkaistaan myöhemmin mm. kentällä yhtä aikaa olevien henkilöiden määrä nostetaan normaaliksi ryhmäkooksi ja kenttä 2 otetaan käyttöön.