Hukka-Halli muuttaa kesällä

Hukka-Halli muuttaa uusiin tiloihin! Muuton yksityiskohtia suunnitellaan vielä, mutta joka tapauksessa tämä kevätkausi tulee olemaan viimeinen Väliköntiellä. Toukokuussa siivotaan ja pakataan ja viimeistään kesäkuun lopussa toiminta vanhoissa tiloissa päättyy.

Sorsasalon kentät säilyvät edelleen käytössä niinkuin ennenkin, ja heinäkuu ollaankin kokonaan ulkokenttien varassa. Elokuun alusta aloitetaan sitten Bellanrannassa, KoiraMekan tiloissa kahdella maanantaista perjantaihin meidän käytössä olevalla 15x30 m keinonurmipohjaisella harjoituskentällä. Kentistä, vuoroista ja hinnoista tulee tarkempaa tietoa kunhan saadaan suunnitelmat valmiiksi.

Musti ja Mirri Areenalle myydään vielä itsenäiseen treenaamiseen avaimia ainakin toukokuulle ja yksittäisiä vuoroja todennäköisesti viikolle 24 asti. Varauskalenteri pyritään saamaan auki mahdollisimman nopeasti aikataulujen varmistuttua. Tällä hetkellä kesäkauden varauksia voi tehdä sähköpostitse (toimisto@hukka-halli.com) tai puhelimitse (044-0311037, puhelinajat maanantaisin ja torstaisin klo 15-17). Hukka-Putken avaimellisille treenaajille ja koulutusohjaajille Hukka-Putki tiedottaa myöhemmin kesäkauden avaineduista ja treenipaikoista.

Sorsasalon koirakenttä on käytössä koko kesän.
  • Kentän voi varata vain vakiovuoroja (vähintään neljä vuoroa koko kaudelle) tai tapahtumia varten. Harjoitteluajan varaamisesta sovitaan sähköpostitse (toimisto@hukka-halli.com) tai puhelimitse (044-0311037, puhelinajat maanantaisin ja torstaisin klo 15-17). Varaukset on tehtävä viimeistään edellisenä työpäivänä klo 12 mennessä. Maanantain ja viikonlopun varaukset on siis jätettävä viimeistään perjantaina klo 12. Varaukset päivitetään varauskirjaan klo 16 mennessä. Tapahtumista kannattaa kysyä tarjous!
  • Avainmaksun maksamalla voi lunastaa itselleen oikeuden harjoitella itsenäisesti kentän ollessa vapaana. Avain lunastetaan kesäkaudeksi (1.5. - 31.8.), mutta sillä on oikeus harjoitella kentällä syyskuussa niin kauan kuin esteitä kentällä pidetään. Avaimen lunastaneet voivat myös varata kentältä yksittäisiä maksullisia vuoroja.