Avaimellisille tiedotus

Musti ja Mirri Areenalla toiminta loppuu kesäkuun aikana! Sorsasalon koirakentät ovat varattavissa jatkossakin kaikille koiraharrastajille. Kiitämme kaikkia asiakkaita. Hukka-Hallin siirtyessä elokuussa Koiramekkaan tarjoamme hallitilaa jatkossa vain hukkaputkelaisten tarpeisiin.

Jos sinulla on avain, etkä halua jatkaa treenioikeutta kesällä, palauta avain viimeistään 15.5. hallin postilaatikkoon (ulos Väliköntien portille). Muista liittää mukaan oma nimesi.

Mikäli haluat treenata vielä Musti ja Mirri Areenalla, voit lunastaa treenioikeuden kuukaudeksi hintaan 50,-. Kesäkuussa toiminta loppuu Musti ja Mirri Areenalla. HUOM! Ilmoita asia hallin toimistoon toimisto@hukka-halli.com.

Kesäkaudelle voi lunastaa avaimen Sorsasalon ulkokentille hintaan 60,-/kesäkausi (touko-elokuu). Mikäli sinulla on jo avain Sorsasaloon, lähetetään treenioikeudesta lasku automaattisesti toukokuun aikana.


 

Hukka-Putken aktiivit:

Mikäli olet talvikautena (syksy 2017, kevät 2018) ansainnut avaimen kesäksi saat treenioikeuden Sorsasaloon sekä syyskuun loppuun asti halliin, Musti ja Mirri Areenalle niin kauan, kun se on käytössä ja Koiramekkaan sen auettua.

Kesäkautena kouluttavat saavat avaimen koulutuskaudelleen eli elokuun loppuun ja lisäksi kertyvää koulutustukea.

Hutkaputkelaisten avaimet laskutetaan toukokuussa, kun saan päivitetyn pistetilanteen.

Avain tiedustelut toimisto@hukka-halli.com