Hinnasto

Kesäkauden hinnasto 2018
Kenttä Hinta €/h (sis. alv)
Kenttä 1 15
Kenttä 2 15
Juoksusuora 15

Tapahtumat (yhtäjaksoinen varaus vähintään neljä kenttätuntia): 15 % alennus. Koko päivän tai viikonlopun tapahtumista kysy tarjous!

Itsenäinen harjoittelu (avainmaksu, henkilökohtainen)
Harjoittelukausi Hinta € (sis. alv) Huom!
Kesäkausi 60 toukokuu-elokuu
Avaimen pantti 20 palautetaan kun avain palautetaan
Huom! Perhejäsenille alennettu hinta.

Hukka-Putki ry jakaa koulutusohjaajilleen avaimia itsenäiseen harjoitteluun. Lisätietoja näistä avaimista Hukka-Putki ry:n kotisivuilta.

 

Maksutavat ja laskutus

Varauksestasi tulee Sinulle lasku sähköpostiisi. Edellisen kuukauden varaukset pyritään laskuttamaan kuukauden ensimmäisellä täydellä viikolla. HUOM! Ilmoita muuttuneet yhteystietosi toimiston sähköpostiin toimisto (at) hukka-halli.com. Varausjärjestelmään tehdyt muutokset eivät päivity laskutustiedoiksi.
Voit maksaa varauksesi tai osan varauksestasi myös käteisellä, TYKY-kuntoseteleillä, TYKY-Onlinessa, Smartum-liikuntaseteleillä, Epassilla tai Virikeseteleillä. Liikuntasetelit ja käteinen tulee jättää "pissaverolaatikkoon" tai Hukka-Halli Oy:n postilaatikkoon viimeistään varausajankohtana. Epassilla voit maksaa varauksesi saatuasi laskun. Mikäli kyseessä on Musti ja Mirri Areenan varaus, jätä käteinen tai setelit kirjekuoressa, johon on merkitty nimesi ja varausaika. Ilmoita asiasta vielä sähköpostitse osoitteeseen toimisto (a) hukka-halli.com.  Sorsasalon varausmaksuista ota yhteyttä toimiston sähköpostiin, mikäli haluat maksaa käteisellä tai liikuntaseteleillä.
Liikuntaseteleillä ja muilla liikuntaeduilla voi maksaa vain varausmaksun, ei esimerkiksi laskun huomautuskuluja. Liikuntaetuja käytettäessä tulee vuoron varaaja ja maksun maksaja olla sama liikuntaetuun oikeutettu henkilö. Mikäli näin ei jostain syystä ole, ilmoita asia toimistoon sähköpostilla.
 


 


Yhteistyössä