Musti ja Mirri Areenalla on yhteensä yli 1700 m² puolilämmintä (talvellakin noin +16 C) harjoittelutilaa. Tila on jaettu kolmeen kenttään ja kenttien lisäksi tilaa on myös yleisölle, odottaville koirakoille ja verryttelylle. Hallin asiakkaiden käytössä on miesten ja naisten wc:t, vesipiste ja lasten leikkipaikka.

Musti ja Mirri Areenan tiloja voivat varata niin yksityiset henkilöt kuin yrityksetkin. Varaajan ei tarvitse olla Hukka-Putken jäsen. Varaus tapahtuu sähköisen varauskalenterimme kautta.
 

Vuokrattavat tilat

Agilitykentät
Vuokrattavana on kaksi agilitykenttää (400 m²/kenttä) agilityestesarjalla. Kentät ovat yhdistettävissä yhdeksi kisamittaiseksi kentäksi. Alusta on Jutagrass-keinonurmea (asennettu uutena lokakuussa 2014).
Agilitykenttien pohjapiirros (jpg)
Agilitykenttien pohjapiirros (pdf)

Monitoimikenttä
Monitoimikenttä (noin 300 m²). on erinomainen paikka tottelevaisuusharjoituksiin, rally-tokoon tai agilityn esteopetukseen. Agilityesteistä kentällä on hyppyjä, putki, kepit ja harjoituskontakti, joten rataakin pääsee harjoittelemaan. Kentän varustuksiin kuuluvat myös rally-tokoon tarvittavat kyltit, kylttitelineet ja kartiot. Kentällä on Saltex-keinonurmi.

Luentotila/kahvio
Vuokrattavissa on myös luentotila (78 m²) noin 20 henkilölle varustuksenaan valkokangas ja piirtoheitin. Dataprojektori on vuokrattavissa lisämaksusta (10 € / kerta) ja sen saa pyydettäessä hallin toimistovastaavalta. Luentotilassa on myös kahvionurkkaus täysin varustellulla keittiöllä, joten tila toimii erinomaisesti myös kahviona esimerkiksi tapahtumien aikaan.Osoite: Kauppapaikka Birger, Väliköntie 4 A (alakerta), 70700 Kuopio
Näytä Musti ja Mirri Areena suuremmalla kartalla


Yhteistyössä